tirsdag 23. mars 2010

Tulipaner i lange baner.. ♥

På lørdag hadde jeg en skikkelig luksus dag, der jeg fikk dra på shopping HELT ALENE! Jeg fikk unna mine ærend i racer-fart slik at jeg hadde mye tid til å kikke rundt i favoritter som Herlighet, Tante Bruun og Mira Mira bl.a...

Litt snacks fikk bli med hjem, men også friske blomster fikk slå følge.
Vi har myye snø ute ennå og mens jeg utålmodig venter på å få ta på joggesko og vårjakke fyller jeg stuen med vår...


Disse nydelige, sarte lyserosa tulipanene delte jeg i to buketter, så fikk jeg en til spisestuen, og en til salongbordet.

(den lille lykten er kjøpt hos Tante Bruun )

Den blanke glassvasen er en billig sak som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte, men den hvite er "Cocoon" fra Holmegård og er en bryllupsgave fra foreldrene til en god venninne 
(Den stod ikke på ønskelisten, men den traff full blink altså!) 


Lindukene var kjøpt til jul. Både de og denne nydelige, VÅRLIGE lykten er kjøpt hos Herlighet. Er den ikke fiin?


Jeg falt pladask.. 
(og vær så snill, fokuser på fin lykt og søt pip-pip, ikkje monster-høytaler og TV-koloss...)

6 kommentarer:

 1. Jeg er også veldig glad i tulipaner, og tenkte jeg skulle kjøpe noen buketter og ta med meg på hytten nå når påsken kommer. :-)

  SvarSlett
 2. Så herlig med shoppe-alene dag :0) Det trenger vi damer av og til ;0) Joda, Wilk har jeg hørt om. 2007 mod, ja da er den jo rimelig ny :0) Litt vanskelig å tipse om farger og slikt... Siden jeg ikke har sett bilder. Gleder meg til bilder kommer :0) Det jeg bruker å gjøre er å ta utgangspunkt i en farge fra sofaen. Ikke hovedfargen, men gjerne fargen i en stripe eller annet mønster i stoffet. Så bruker jeg den igjen i pynteputer og slikt. Fargen trenger heller ikke her være hovedfargen, men gjerne i mønsteret eller lignende. I 2007 var jo mange vogner grå, sort/hvit skinn eller forskjellige bruntoner/jordfarger. (Rød og blå henger også litt igjen, men da ofte i de nordiske vognene) Med grå eller sort og hvit så kan du jo mikse med det meste. Det gjør det jo lettere ;0)
  Hvorfor ikke??... Sy nye side gardiner og legge pene tepper over sittegruppen?? Da få du jo den fargen du vil ha ;0) Men hvis vognen er stor så kan jo det bli litt av en jobb... PS! Hvis dere tenker på å kjøre en del med vognen så anbefaler jeg melamin servise istedenfor vanlige kopper og kar. Både pga at dere må tenke på vekta, men også fordi det er lite trivelig å komme frem og oppdage at noe i det nye serviset er knust pga en dum hump i veien... Kos deg videre, nå skal jeg begynne på middagen. Så trening, og tilslutt mer sying av trekk til bobilen... Fullpakket program i dag ;0) *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 3. Hei:-)
  så deilig med shopping alene da! Og fine ting du viser bilde av:-) deilig med tulipaner i hus. Det er jo så fint!

  Ha en fortsatt fin dag
  klem Janne Merethe

  SvarSlett
 4. Med så nydelige ting, overser en glatt slike nødvendige, men grusomme ting som tv og høytalere;)
  Herlighet og Tante Bruun..åhh..alfor lenge siden jeg har vært på Moa alene kjenner jeg..:)
  Stor dobbeltvogn,to små tette barn, små varm og stresset mor og trange butikker fylt med lekre knusbare ting er ikke det helt store..hi,hi..
  Men jeg er blitt en ekspert i nettshoppinga da..:P
  Hadde jeg kunne handlet mat på døra, hadde jeg sikkert testet ut det også..hi,hi;)

  Høres ut som dere har det travelt nok i tiden fremover. Skjønner godt du kanskje blir litt skuffet med en gang, men så lenge kjøkkenet er på vei så går nok sommeren fort:)
  Og fordelen er jo at dere kanskje får benyttet dere av et gratis montering's tilbud;)
  Når du sier det så sto det vel levering innen mars på det, men vi skal jo ikke ha det før i april..
  Litt rart..godt mulig de er litt fleksible på det om dere presser de litt;)

  Takstein oppdatering ligger i bloggen..skjedde et lite mirakel..hi,hi;)

  SvarSlett
 5. Hei hei, søte Idun!
  Ligg noko til deg på bloggen min:)
  Ha ein herleg påskeferie!
  Klem Anne

  SvarSlett
 6. Takk for god oppmuntring.. Kanskje det kan bli en smakeprøve i påsken dersom dette regnværet fortsetter:) gleder meg til å se prosjektet ditt når det kan bloggest:) Tulipaner er bare nydelig, så herlig å kose seg slik da!!

  Men du må bare nyte snøen mens du har den.. Nå er den forsvunnet her på vestlandet og er erstattet av pøs pøs regn og skodde og urk vær...

  Ha en fin dag, klem fra Idyll

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)