lørdag 3. april 2010

Caravanen er kommet hjem..

Ja da har mannen igjen fått sjelero. Campingvognen er hentet hjem til oss, og han kan se på og i den når han vil. Vi har testet varmeovn og gasstilkoblinger og åpnet og lukket samtlige skap. Ja, og så har fruen kjøpt noen telysestaker til å ha i den selvfølgelig. Godt å få det av listen..Sånn helhetslig sett ser vognen ganske bra ut innvendig. Det er bare 2 ting jeg vil endre. Sånn i første omgang i alle fall..1) Sofaen er meget blå og stripete. Skulle gjerne sjekket ut mulighetene for å sy meg noen slip-over trekk i lin eller lignende..


2) Skapene inne på do har et forferdelig mørkeblått mønster på seg.. Men akkurat det kan løses (inntil videre i alle fall..) med å ha døren lukket..


Ellers liker jeg godt at vi har et eget "soverom" til guttungen, slik at han kan ta kveld mens vi voksne kan sysle med vårt i noen timer til..


God Påske dere!
Jeg har tatt mer eller mindre påskeferie fra Blogglandia, men jeg kommer sterkt tilbake etterhvert.
(Give Awayen er trekt og pakken er sendt, kommer mer info..

2 kommentarer:

 1. Så fin vognen var :0) Ser jo ut som den er pent behandlet også ;0) Vi hadde en lignende løsning på en LMC som vi eide for noen år siden. Så kjekt med egen soveplass for poden!

  Det blå på badet kan du jo lett fikse med litt baderomstapet og klister for baderom :0) En så stor sittegruppe er det jo en gooood del jobb å sy nye trekk til.... Men jeg tror at når du får laken på madrassene (da forsvinner jo den blåfargen) så vil den kanskje ikke virke så dominerende.

  Kansje det er en farge i stripene som du liker?? Som du kan ta utgangspunkt i?Prøv å pynte litt med den fargen og se om det blir bedre. Men jeg vet jo at når en flytter inn med litt ting og tang, skaper sitt personlige preg, så blir det noe helt annet enn når en ser vognen tom... Prøv deg frem og se hva du liker :0)

  Kos deg med shoppingen til vognen, det er jo bare sååå gøy å flytte inn i ny vogn! Når vi kjøpte bobilen så hadde vi alt av kopper og kar, kasseroller...osv.... Ja, egentlig alt for mye! Men jeg shopper enda og skal nå kjøpe nytt servise *Smile* Selv om det gamle er helt OK, men ja....Jeg er lei det... Mannen er ikke helt enig, men jeg snik innfører i beste Kamilla stil ;0) litt nå og da ;0) Glassene er allerede byttet ut... *Smile*

  Har du tittet innom Max Fritids nettside? www.maxfritid.no De har masse utstyr til vogn, både for mannen og deg :0) Eller Kama?? De har også en del. http://www.kamafritid.se/
  Kos deg, gleder meg til å se når du har stylet den :0) *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Hei!
  Følger med deg. Vi har også kjøpt oss vogn, og da jeg ikke er en camper av natur så har jeg prøvd å få litt tips i blogglandia ift interør. Ikke mye å finne - men jeg følger med deg. Trenger sårt gode tips:)
  Lykke til videre med campingvogna.

  Hilsen
  Tine

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)