onsdag 21. desember 2011

Julekort 2011

Det er 3 luker att i julekalenderen og julekorta er for det meste sendt/levert ut..
Så kan eg vise det fram her..

Tenkte å ta julekortbilder sjølv, men sidan vi var hos fotograf i slutten av november med han som er snart 1 år, ville tilfeldighetene det slik at det vart motiv derifrå i år..Kanskje ikkje det mest tradisjonelle, sukkersøte julekortbilde med smilande barn på i år.. Det får vi ta att neste år... Men eg er sææærs nøgd med englane mine... <3  (sjølv om den eine grèt og den andre tullar..)

For alle i Ålesund og omegn vil eg anbefale dyktige Aida Kjerstad Urkedal/AidaFoto..! Vi har nytta henne til bryllup, gravid, baby/dåp og 1 års/familiefotografering.. ALLTID nøgd!

----------------

I dag reiste pappaen i Nordsjøen, for turnusen ville det slik at vi ikkje fekk han heime i jula i år.. Blir litt rart, men på den andre sida er dette noko som høyrer med den jobben han har.. Så gutane og eg gjer det beste ut av det og kosar oss likevel. Idag er det julemusikk og julebakst på programmet..!


1 kommentar:

  1. Wow så flott julekort. God jul til deg og gutta dine. Litt trist for han som må jobbe julaften da, men dere får nok kost dere alle sammen. God Jul.

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)