onsdag 22. august 2012

Forseinka bursdagsgåve..

Av og til er eg litt seint ute med ting.. Som å levere bursdagsgåve til ei som hadde bursdag to dagar etter at vi reiste på ferie.. (for eg kom då ikkje på å levere FØR vi reiste må vete!)

Eg er ein stor tilhenger av at det er ikkje prisen som avgjer verdien på gåva... Dyre ting kjøpt fordi dei er dyre, gjerne av nokon utan med anna smak enn ein sjølv, eller billig-ræl kjøpt berre fordi ein følte at ein måtte kan vere det same for meg.. Men når gåva er gitt med omtanke! Då er det med eit noko anna!

Eg prøver så ofte som mogleg å gje noko som betyr noko.. Anten det er i en spesiell farge, fordi eg veit mottagaren likar den.. Eller om det er noko mottagaren ønskar seg/treng/likar...

Og ei lita gåve treng ikkje vere kjip om den er lita.. Eg gav denne eska med te til ei venninne av meg.. Med heimelaga lappar med ord på som ein blir glad av (eller bør vere glad for)... Eska er frå Kremmerhuset..


Gratulerer med dagen overstått Susanne!

4 kommentarer:

 1. For en koselig gave. Helt enig med deg når det gjelder gaver. Synes det er så koselig å legge litt flid i gaven i stedet for å løpe på butikken og kjøpe det første man kommer over

  Ha en fin dag

  Klem fra Lottemora

  SvarSlett
 2. Hei igjen :)

  Bare gi beskjed om du ønsker lyslenka, send meg en mail på maren@lille-venn.no så kn vi ordne det der! :)

  SvarSlett
 3. Så fin gave :)

  Ja, jeg skal på treffet :9 Grunnen til at jeg ikke stod på lista var for at jeg ikke fikk barnevakta på plass før i går :)

  Skal vi samkjøre ut da? :)

  SvarSlett
 4. åhh så fin gave ♥ det er jo noe alle blir glad for!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)