torsdag 6. september 2012

Reality-check...

Eg hadde heilt andre planar for kva eg skulle blogge om neste gong, enn det eg skriv om akkurat no.. Tenkte på fleire små og store endringar i huset eg enno ikkje hadde dokumentert eller vist fram.. Dei tinga eg etterkvart no er nøgd med er i orden... Men tenk å få vere so heldig at eg faktisk KAN vere misfornøgd med gardinbrett og stygge bad... Tenk så heldig eg er som får behalde huset mitt og alle dei kjære minna i det?!

I dag mista eit vennepar av oss huset sitt.. Totalskada i brann... Tilbake sit ein familie på fem.. Heldigvis i god behald, men utan huset sitt... Heimen sin...  Det set ting i perspektiv..


Biletet er lånt frå smp.no

Tenker på dykk kjære!! <3 span="span">4 kommentarer:

 1. For eit mareritt! Stakkars folk! Håper at alt av forsikring er ok, og at dei får ein stad å bu framover. Setter ting i perspektiv dette, ja.

  klem,
  e

  SvarSlett
 2. Men herregud så fryktelig!! Setter virkelig livet i perspektiv , man har virkelig lite å klage over når man ser slike ting. Stakkars - håper de har gode hjelpere rundt seg!

  SvarSlett
 3. Uff,såå grusomt :// Håper de får masse hjelp ♥

  Klem Bente

  SvarSlett
 4. Å så fælt, brann er skrekken altså!! Godt at familien er i god behold ihvertfall! PS: Den paljettputen min er fra HM Home :) Ha en finfin mandag! Klemmer

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)