tirsdag 21. juli 2009

Dekking av bord: barnedåp!

Min kjære, lille niese ble døpt på søndag. Og i den anledning skulle det dekkes til fest! Jeg som synes alt slikt er morro meldte meg selvfølgelig til tjeneste ;) Vi skulle være 24stk til middag + dåpsbarnet selv, så vi dekket et langbord i grendahuset som var leigd inn for anledningen.

Planen var å dekke med hvitt, brunt og rosa. Skulle egentlig ha peoner, men det viste seg vanskelig og spore opp NOK rosa peoner.. Så da ble det rosa gerbermini (små gerberaer) i forskjellige nyanser, samt brudeslør. På buffeten/kakebordet pyntet vi med 2 orkidèer.. Det brune stoffet på midten er kjøpt på Jysk, kommer i ruller på 5m. Min svigerinne pakket de ut og vasket de i maskin, hvorpå hun tromlet de hardt slik at de skulle bli krøllete/rynkete. Kjempestilig! Stoffet er egentlig 3 ganger så bredt som det vister på bildet..


Kreativt Kaos:Bordet er dekket, men mangler fremdeles en del pynt..


Ta Da! Nå er blomstene kommet på bordet, bordkort er plassert, osv..
Her satt jeg.. For de som har kikket i scrappe-bloggen min vet dere at jeg har laget invitasjoner + bordkort, det ble litt stress med å få ferdig alle bordkortene så ble ikke like fornøyd med alle.. Som f. eks mitt eget der avstanden fra den hvite blondekanten og opp til den brune ble for lang.. Men skitt au.. Alle gjestene fikk i tillegg til bordkortet; hver sin lille bukett med Gerbermini og brudeslør :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)