mandag 18. januar 2010

Award og ny utfordring! :)

Etter å ha vært friskus med ski på bena hele helgen fikk jeg meg en gledelig overraskelse da jeg var innom bloggen nå i morgentimene!  Både min kjære Pink Lady , Laila Johanne og hennes vinterverden og den kjekke damen bak bloggen NorwayStyle har gitt meg denne awarden! Tuuuusen takk til dere alle 3!!
Med denne awarden følger følgende utfordring;
1. Kopier awarden på bloggen din
2. Link til personen som ga deg awarden
3. Fortell 7 interessante fakta om deg selv
4. Velg 7 andre bloggere som du sender awarden videre til
5. Link til deres blogger
6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, så de får vite om awarden1) Elsker å lære nye ting, men mestringsfølelsen må komme kjapt ellers gir jeg fort opp. Trenger ikke bli verdensmester med en gang, men trenger å føle at jeg vil kunne få det til etterhvert. Kjennes det helt håpløst kan det bare være.. (Kommer aldri til å lære meg å tegne f eks....)

2) 3 mnd etter at Mannen og jeg ble kjærester fridde han. Etter 8 mnd var vi gravide. Etter 1 1/2 år var vi foreldre til en vakker liten prins og flyttet inn i vårt eget hus. Etter 4 år var vi endelig blitt gift...
( og i dag, 5 1/2 år etter har vi det fremdeles veldig godt sammen ♥ )


3) Jeg ruger hele 182 cm over bakken og får ofte "Helan og Halvan"-feeling på tur sammen med mine korte venninner.. Men på tross av det bærer jeg min høyde med stolthet.

4) Jeg sluttet å røyke for maaaange år siden, men har en stor last i min venn sjokoladen..

5) Jeg ELSKER å gi gaver!  Legger gjerne tid, tanke, flid og arbeid i de gaver som skal gis bort - enten de er kjøpt eller laget selv.

6) Skulle ønske jeg kunne snakke spansk, italiensk og fransk flytende... Er veldig glad i å reise, oppleve nye kulturer og tradisjoner...

7) Synes at det er terapi for sjelen med rene, ryddige flater rundt meg, men er litt for ustrukturert for at det er slik så ofte som det burde.... Og så foretrekker jeg å vaske hus fremfor å vaske klær....!

Ikke enkelt å skulle finne hele SYV punkter om seg selv som i tillegg skal være interessant.. *ler* Men ikke noe enklere å skulle plukke ut 7 mottakere av denne awarden/utfordringen heller... Mange flere som fortjener den, og mange som allerede har fått den.. Men i denne omgang går den videre til; Chatrine ; en dyktig dame som er RÅ med strikkepinner og heklekrok, Janne Merethe ; en nybakt mor med et nydelig hjem, Den Gode Feen ; ei herlig dame med en fargerik blogg, Anita og hennes Husdraum; kikk innom henne! De er snart innflyttingsklare i et flott hus! Vil også sende den til Marie i Fattighuset, det hun og mannen har vært igjennom til nå for å få huset beboelig står det respekt av! Linn Kristine aka Sykepleier er en herlig dame, med en herlig blogg! Og til slutt Briggs Lekehus ! En kreativ blogg med masse fine, freshe farger og ideer som man blir glad av :)

9 kommentarer:

 1. Hei Idun!
  Takk for hyggelig hilsen hos meg :)
  Morro å lese litt fakta om deg. Ønsker deg en fin uke. klem C ♥

  SvarSlett
 2. Hei:) Tusen takk for gode ord, og takk for Awarden og utfordringen;)
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Grattis med award!
  Og kejkt å bli litt "bedre" kjent med deg:)
  Klem

  SvarSlett
 4. :) Heia! Er du høgare enn meg!!! Nesten 10 cm også... He,he! Very Nice! Modellhøgde det! Synes det er kjekt å sjå kva alle skriv om seg sjølv. Ein blir litt bedre kjend med folka bak bloggane. Gratulerer med awardar! Du fortener dei alle. Eg har invitert til Sex and the City premiere i Ålesund for bloggarar i området. Du blir vel med? ;) Ligg ein link oppe til venstre inne hos meg.

  Ha ei flott veke Idun!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for award søte deg:-) kjekt å bli bedre kjent med deg!!:-)

  SvarSlett
 6. Grattis med award! :) Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med award:o) Artig å lese om deg:o)
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 8. Heihei!
  Gratulerer med flott award! Å tusen takk for at du deler med meg! Det blir jeg utrulig glad for, og skal nok etterhvert få satt den inn i bloggen min:)

  Ellers ønsker jeg deg en flott helg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)