tirsdag 12. januar 2010

Kom hit da IKEA!
I dagens Næringsliv i dag står det en artikkel om at IKEA skal tredoble sitt areal i Norge.. Men i stedet for å satse på nye områder planlegges det nye varehus i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Larvik samt bygge ut det som er i Trondheim... Men hvorfor satse så hardt på områder som pr. i dag allerede har et stort IKEAtilbud å benytte seg av?

I Oslo finnes det jo IKEA både på Slependen og Furuset, og her finner de altså plass til 1 til... Men de ser ikke på en IKEA i Ålesund som et reelt alternativ?
Det er nok mange steder i landet som også kunne tenke seg en IKEA nærmere seg selv og har lengre vei enn oss som bor mellom Trondheim og Bergen, men jeg sender likevel ett innstendig ønske til ledelsen i IKEA om at jeg i fremtiden skal slippe å måtte planlegge ferietur til IKEA for å få handlet det jeg skal.. Tror nok omsetningen hadde vært grei, siden sunnmøringer allerede handler mye på IKEA og nok ville handlet mer og oftere om ikke turen dit må planlegges med hotellovernatting og store leiebiler, samt at innkjøpene må begrenses til volumet bilen rommer...

Vær så snill?

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Så koselig at du har tittet innom hos meg og at du vil være med på min give away!

    Klem

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)