mandag 1. februar 2010

Vinneren av min Give Away!

Så var dagen kommet...
* f a n f a r e * 
Dagen jeg skal trekke vinneren i min aller første Give Away!


For at trekningen skulle gå helt riktig for seg har jeg skrevet opp alle kommentatorene i rekkefølge på et ark, og gitt dere nr. fra øverst til nederst. Man får ikke ekstra lodd for å ha kommentert mange ganger, og heller ikke for å ha linket inn til meg, selv om jeg setter umåtelig pris på de av dere som tok dere bryet.. En ekstra takk til dere altså ;)


Etter å ha talt opp alle kommentarer og gitt alle kommentatorer et nr fikk jeg Random.org til å trekke et, du gjettet det, tilfeldig tall mellom 1 og 50!Tallet den plukket ut var 41 - og bak 41 var det Ultima Thule som gjemte seg!!


Kamilla er en knakende kjekk dame som har bloggen Ultima Thule og som for tiden venter på at dagslyset skal komme tilbake.. Så håper at denne lille saken kommer til både nytte og glede!Så kjære Kamilla, send meg adressen din til idun.k@hotmail.com, så skal jeg få avgårde pakken din ganske fort! Nå ble det ikke store overraskelsen hva som dukker opp i postkassen din kanskje men.... *hihi*

God kveld damer!

1 kommentar:

  1. Jøsse navn!!! Vant jeg???? Og jeg som følte det gikk rette veien i dag, ja det gjør det jammen!!! :0) Du aner ikke hvor glad jeg ble nå!!! Sender deg en mail med en gang ;0)
    *Stor klem*
    -Kamilla-

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)