søndag 27. juni 2010

Fortsatt bortreist..

Nei, er nok ikke i Trondheim ennå. Nå er det Stryn som ligger for mine føtter i de neste 3 ukene..
Mest business, men skal vel lage plass til litt pleasure også. I alle fall om været holder seg.. Evt bedrer seg.. DET hadde vært noe..

Siden siste livstegn har jeg hatt en fin uke i Trondheim, med turer til IKEA, Stoff og Stil, Søstrene Grene, Indiska og mange andre nye og gamle favoritter.
Noen kupp ble det også, så det har ikke vært mangel på ting og blogge om. Min plutselige bloggeferie skyldes rett og slett en stadig synkende form.. Men nå har kvalmen mer eller mindre reist sin kos og jeg kan med glede annonsere at det ligger an til familieforøkelse i Idun-heimen!

Og når kvalmen gikk ut – kom inspirasjon og arbeidslyst tilbake!

Ikke mange har blitt realisert på grunn av ny jobb – enda ett hurra!! – samt at jeg i vår tok på meg et ferievikariat som må følges opp.. (Der av et Stryn-opphold sånn midt på "sommeren"..)

Men det blir! Og jeg gleder meg til en høst med redebygging! Nytt kjøkken skal på plass før den lille kommer, en ubehandlet vugge står hjemme hos oss og roper etter maling og omsorg og etter hvert må vi ta rommet til den kommende storebroren for å få satt i stand det som skal bli soverommet til den lille... Alle hjerter gleder seg!!


 
Før jeg gikk under jorden oppdaget jeg at jeg hadde vært så heldig å bli trukket ut i en av herlige Pias give-aways!!  Min premie var en slik søt dukke!


Fargemessig måtte den selvfølgelig bo på soverommet vårt.. Den henger nå på gardinstangen sammen med den fine lilla gardinen jeg kjøpte på Indiska i Trondheim i fjor vår..
I en lapp som fulgte med fikk jeg vite at den brakte lykke for de som prøvde unnfange, vordende mødre og nyfødte.. Og det passet da veldig bra... ♥ 
Nå håper jeg å være tilbake og skal til på en etterlengtet runde i Blogglandia for å oppdatere meg på alle DERES prosjekter de siste månedene..


6 kommentarer:

 1. Hei:)

  Så flott å se deg tilbake med et innlegg.
  Og gratulerer så MASSE med den voksende magen! Fantastisk.
  Kjenner at jeg nesten blir helt rørt. Savner virkelig det å være gravid.

  Håper formen holder seg bra for deg, og at du oppdaterer oss på både hjemmefronten og den lille kommende :)

  Når kommer den lille?

  Ønsker deg en fin kveld og en fin ny uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med graviditeten! Det var kjempekoselig nyhet!

  SvarSlett
 3. Hei!

  Så koselig å ha deg tilbake, og flott å høre at alt står bra til med deg.

  Gratulerer med både ny jobb og gravidiet! :)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 4. Hei Idun! Gratulerer!!! :) Så kjekt! Har lurt på kvar du var, ja. Gratulerer også med ny jobb! Vil ynskje deg og dine ein flott sommar!

  Stor klem!
  Elin :)

  SvarSlett
 5. Hei Idun! Eg har ein ny blogg! Heiter Nye Draumesidene! :) Du skal vel kome dit viss du trykkjer på dette innlegget? Viss ikkje kan du google Draumesidene.com

  Håper kvalmen er borte for godt, og at du får ein flott sommar med dine!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. Oi, så artig!! Gratulere så mye! Håper kvalmen gir seg nå! Ja, du vet jeg har savnet deg ;0)

  Akkurat nå sitter jeg på Billund camping, og føttene er slitne etter åtte timer i Legoland. Både barn og voksne var vel fornøyde!! FOR en flott park det er, aktiviteter på hvert et hjørne!! Blogger selvfølgelig om det når jeg kommer hjem ;0) Kos deg videre, og stryk magen fra meg!! Vi blogges ved! *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)