søndag 7. november 2010

Bilderas frå nytt og "ferdig" kjøkken!Manglar lister, litt utforingar, lys under overskapa (transformatoren var gåen), eine vitrinedøra (feil mål) og litt anna.. Så det blir nok meir bilete når mannen er komen heim og vi verkeleg får det ferdig, men eg har no tatt det i bruk og eg er meir og meir forelska for kvar dag som går! Fargane passar perfekt saman og gir meg akkurat den roa eg søkjer i heimen min.. Og det er såååå mykje meir praktisk enn det gamle!!

God søndagskveld til alle! (det som er igjen av han i alle fall! No er det nokre handdukar som må leggast saman, før eg finn senga..)

5 kommentarer:

 1. Så kjekt å vere ferdig! Eller i alle fall så ferdig, at berre det kjekkaste står att! :) Nydeleg lyst og flott! Og nytt! Huskar når alt her var nytt... 11 år sidan, tenk på det...

  Kos deg i den nye veka!
  klem E

  SvarSlett
 2. Superfint kjøkken!!! Skjønner godt at du er fornøyd:)

  Det er faktisk det samme kjøkkenet som vi har tittet på, tenker litt på å skifte ut det som er her i leiligheten. Men så er det ikke høyst nødvendig heller da.. Vi får se..:)

  Håper alt står godt til med deg, søte!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 3. Oi!! Så lekkert det ble!! Fargene i tapeten matchet så godt den benkeplata :0) Skjønner godt du trives i ditt nye kjøkken!! Og enda bedre blir det når du får listene på plass, det er utrolig hva den siste finishen gjør med ett rom ;0) Kos deg så masse med det nye kjøkkenet!! *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 4. Hei Idun! Takk for så fin helsing! Tenk at du snart skal ut i permisjon? Synes ikkje det er lenge sidan du fortalde om graviditeten? Slik er det når ein ikkje har det på nært hald? For ei fantastisk tid dokke går i møte! Ta vare på deg sjølv, og ikkje bruk opp all energi!

  Klem E :)

  SvarSlett
 5. Så flott det har blitt! Lekker benkeplate ;)
  Endelig ferdig! Godt du er fornøyd selv også :)

  Hvordan er formen ellers da? Det nærmer seg vel snart store ying i heimen nå? Håper formen er fin!

  Tusewn takk for alle søte kommentarer - det varmer :)

  Klem klem

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)