søndag 7. november 2010

Endringar i bloggen..

Om bloggen vil sjå litt rar ut innimellom framover er det berre fordi eg ynskjer å gjennomføre nokre endringar som eg har tenkt på ei stund, men ikkje har hatt tid til å gjere noko med..
Ikkje heilt begeistra for den nye mal-saken til blogger.. mulig at intensjonen var å gjere det enklare, men eg føler at valga mine no er meir begrensa enn tidlegare..

Med under ein månad att på jobb før eg skal ut i permisjon har eg mykje å henge fingrane i om dagen, men eit og anna skjer i heimen, og plutseleg kjem det bilet-bevis på bloggen..!

Ynskjer dykk alle ein strålande søndag! Poden og eg skal ta oss ein luftetur ut om litt trur eg.. Sjå på snøven og lufte hovudet..

2 kommentarer:

  1. :) Så godt med fleire nynorske bloggar! Håper du har det etter forhalda bra, for ei spennande tid du og dine har i vente!

    God klem frå Elin :)

    SvarSlett
  2. Hei hei! Du kommer fort inn i de nye endringene, jeg likte dem jeg :0) Følte jeg hadde mer kontroll. Gleder meg til å se bilder!! Tenk at det er under en måned til du går ut i permisjon, jøss hvor fort tiden går... Kos deg så masse og husk å slappe av innimellom slagene!! *Klem*
    -Kamilla-

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)