mandag 23. august 2010

Elefanten i rommet..

En skulle tro at etter mange års samboerskap, så burde lite overraske meg når det kommer til gubben.. Men er man gift med en impulsiv mann, så er en del av pakka at innimellom så får man sms om at "oops - har kjøpt ny bil" eller som på fredag; telefon fra en mann som meddeler at det har skjedd et uhell... Han har kjøpt ny TV...

Ok... så skulle vi ha ny TV (ny bil den gangen også forsåvidt..) men avtalen var at den gamle fikk stå til stuen var malt... Den biten valgte han visst å glemme bort.. Så når jeg kom hjem fra jobb fant jeg gamle-tv'n på verandaen, og mannen på stua... I full sving med å montere tv-benken vi kjøpte på IKEA i vår, og med en elefant pakket i bobleplast midt på stuegulvet..


"Herligheten" er ikke mindre enn en 60", dvs omtrent dobbelt så stor som den 32" som stod der før.. Og veldig shiny.. Avslørende nok er det bhg-klær til merking som ligger på strykebrettet der.. Skikkelige bilder får komme etterhvert.. Når jeg har fått tatt ned min mormors gamle seksjon som nå står trykket opp i et hjørne og slikt.. En god ting har kommet ut av monster-tv-situasjonen.. Mannen har SELV foreslått å demontere høytalerene sine (de er KIRSEBÆR nå....) og levere de til lakkering! *Lykke!* Må sjekke litt priser osv, så det blir nok ikke ennå, men han er det i det minste på gli..

Hehe... ikke mye "bloggifiserte" bilder fra min kant i det siste må jeg si...

3 kommentarer:

 1. Hei:)

  Så artig. Til en viss grad hvertfall. Tv er en av de møblene jeg syns er styggest, men mennen må jo få bestemme noe de også:) Også er det jo litt deilig emd en stor tv da. Jeg syns faktisk det! tihi.

  Hvordan går det med babymagen da? Vet dere kjønn og sånt eller?

  Ang den krakken som jeg malte en gang. Gå inn på dette innlegget: http://janneslillested.blogspot.com/2010/03/et-skap.html
  Her har jeg forklart hvordan jeg gjør når jeg maler slik som jeg hadde gjort på den krakken. har brukt samme metode til vugga som Noah lå i da han var liten.
  Hvis du vil pusse ned i kantene mener jeg at du må bruke vannbasert maling. Hvis ikke far du det rett og slett ikke til. Den oljebaserte blir for seig og tjukk.

  Håper det var litt til hjelp!
  Lykke til!

  Klemmer JM

  SvarSlett
 2. Hehh, ja den va jo ganske søt og diskret....

  SvarSlett
 3. Oh, 60 tommer....litt heftig størrelse så skjønner at tilnavnet "elefanten" er riktig.Kjekk å se filmer på da:))

  Ha en fin tv-kveld:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)