lørdag 21. august 2010

God lørdag!

Har vært utsatt for en ukes ufrivillig nettferie, men håper nå å være tilbake.. Har shoppet i dag da! Ikke mindre enn 12 pakker parkett og 29 liter maling, samt litt ymse som maskeringstape, ruller og sparkel gjorde ett seriøst innhugg i kontoen min.. Såpass at min etterlengtede tur til Emmas Verden ikke resulterte i mer enn et skarve emaljeskilt.. Så håper på spennende resultater etterhvert, men først må rommene ryddes og tømmes.. Kan røpe såpass at det er barnerommene og stuen som venter på tur i køen av objekter med behov for omsorg og oppgradering..Slik kan det gå når man tøyer grensene til en mann som ikke liker interiørbutikker...God helg! Nå er det snart leggetid, skal bare se ferdig en film...

2 kommentarer:

 1. Hei! Emmas Verden er der neste gang du er på tur også! Ha ein flott søndag!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. He..he...he... Ja,sånn kan det gå ;0) Du legger vel ut før og etter bilder av rommene??, jeg elsker før/etter bilder av prosjekt :0)
  Kos deg så masse med 29 liter maling og 12 pakker parkett ;0) Her koser jeg meg med vindus-maling... Kjedelig!! Men det MÅ gjøres for jeg holder på å bli gal av de gule vinduskarmene!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)