tirsdag 31. august 2010

...gått meg vill i tapet-jungelen..

.. Tittelen sier vel sitt gitt? Det finnes en jungel av tapet-leverandører, og hver av disse har jo et utal forskjellige design å velge i... Og nå vil jeg GJERNE ha tips om nettsteder der jeg i ro og mak kan bla i tapetkataloger.. Skjønner godt at så mange ender opp med "PIP" fra Eijffinger.. Den er jo såå fin, og man slipper å lete etter den.. Men på min sønns kule, "snart skolegutt og storebror"-rom passer den liksom ikke helt inn..



Selve rommet har vi malt i fargen isblå, og er relativt enkelt.. For å gjøre det litt sprekere vil jeg få inn farger på annet vis, og uten å avsløre for mye, inngår fresh tapet i ett møbel-prosjekt jeg har..
Nå skal jeg se "sinnasnekkeren" på TVNorge mens jeg drikker en kopp te, og så håper jeg dere har mange gode forslag til meg! Om det er bare nettkataloger eller nettbutikker er ikke så nøye! Og gjerne legg ved link om dere har egne favoritter!

7 kommentarer:

 1. Heisann:) Et lite tips kan være å gå inn på www.tapetgalleriet.no I menyen er det ett eget valg for Barnetapet:) Mys inn å se litt:)

  Ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 2. Vi har blogget om tapetnyhetene fra Borge og Eijffinger på vår blogg. Borgetapetene er å finne i butikken om noen uker, og Eijf om ca 4 uker.

  Mvh Heidi

  SvarSlett
 3. haha..Så rart. Jeg har akkurat bestilt meg 6 tapetprøver fra inreda.com.
  Er så vanvittig mye fint der ute..Så bestilte likegodt noen prøver for å se. Kort leveringstid og veldig billig :)
  Perfekt for meg :)

  SvarSlett
 4. Ikke lett å velge tapet!
  Er selv på tapetjakt, greier bare ikke bestemme meg.

  SvarSlett
 5. Sjekk ut harmonisklykke.com! I menyen til høyre finner du kanskje det du leter etter :)

  Og tusen takk for søte kommentarer hos meg, makes me happy:)

  Jeg kan godt gi deg noen hekletips/oversettelser om du trenger det - men engelsk tørr jeg ikke bevege meg ut på. Nok med å forstå den svenske terminologien!

  Så bare gi en lyd om jeg kan hjelpe.

  Klem og lykke til med tapetjakten!

  SvarSlett
 6. Hei!

  Tusen takk for koselig kommentar!

  Jeg har dessverre ingen tips til deg, men jeg ser du allerede har fått noen så da håper jeg at du finner noe som faller i smak.

  Hvordan er formen din?

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 7. Jeg ser du har fått mange fine tips om å finne den riktige, et tips om å kjøpe tapet: på ebay selges mange tapeter i alle farger og fasonger. Kan være verd å ta en titt her - kanskje du kan gjøre et kupp som jeg gjorde tidligere i sommer med tapet fra Laura Ashley?!

  Lykke til!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)