tirsdag 14. september 2010

Leke stolleken med meg?

Ja i ventingen på Etter-bilder klare til publisering får dere hjelpe meg med en sak.. Jeg ønsker meg en god stol til baby-rommet til amming.. Både for å ha et godt sted å sitte på natta, og for å ha et sted å trekke meg tilbake til når storebrors ønske om Star Wars kolliderer med lilles behov for mat...

Men.. med mangel av en IKEA i nærheten kan jeg ikke droppe innom å prøvesitte en dag, og så ta med en hjem.. Ønsker jeg meg DERES meninger! Jeg vet ikke om jeg engang får reist til IKEA før jul, og må kanskje smiske med andre som skal forbi, så da er det greit å ha bestemt seg for hvilken jeg vil ha på forhånd.. Det står mellom en Ektorp lenestol eller en Ektorp Jennylund lenestol, begge med fotskammell..Hvilken er best å sitte i?
Har dere hatt noen av dem som ammestol?
Er det en annen dere vil anbefale fremfor de to her?
Kom med det!

12 kommentarer:

 1. Vi dro til IKEA ens ærend for å prøve og ta på div møbler vi skal bestille. Bl.annet ektorp sin lenestol! Jeg skal ha to stk med fotskammler i stua mi ;) Og den var nyyydelig god å sitte i. Sånn at jeg kunne sitte/ligge på kryss og tvers!!! MMMm, så det var iallfall et must for min del. Jennylund er mye mindre og mindre "kosete" hehe.... jeg vil ikke ha den. Til amming må den første være ferfekt!! Vi vurderte "bleking" fargen, men ender opp med "svanby beige". Den er litt dyrere, men ser mye mer eksklusiv ut i stoffet og er litt mindre utsatt for å vise flekker i forhold til den kritthvite. Jah... det var mitt bidrag! LYkke til med valget!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Spennende dette med babyplanlegging.
  Jeg kan desverre ukke hjelpe deg med dette valget. Har ikke prøvd noen av dem faktisk. På rommet til Noah hadde jeg gyngestol som ammestol. Heilt ok det også faktisk:)
  hehe

  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Vi har 3 stuk ektorp lenestoler og de er kjempe gode å sitte i. Jeg har ikke prøvd den andre stolen.
  Jeg brukte ektorplenestolen som ammestol i stua.

  SvarSlett
 4. Jennylund virker smalere og ikke fullt så komfortabel som Ektorp. Så jeg ville valgt Ektorp-stolen.

  SvarSlett
 5. Jeg skal på Ikea på torsdag, kan leke litt da:)

  SvarSlett
 6. Hekje peiling! Vi kjøpte to mindre stolar sist helg, som eg ikkje eingong huska navnet på... Det var andre tider før, då kunne eg IKEA produkta utenat :))) hi-hi!

  Ha en fin dag!
  Klem E :)

  SvarSlett
 7. Amming er det nok noen år siden det ble utført her i gården... Men hadde jeg skulle valgt så hadde jeg uten tvil valgt Ektorp lenestolen. Den er god å sitte i, skikkelig "kroe seg opp og kose seg i" stol!! Den skal jo fungere etter ammeperioden også, så jeg ville uten tvil valgt den :0) Så trivelig at du likte kjøkkenet, er veldig fornøyd. Det er kjempe praktisk og rommer sååå mye :0) Kos deg så masse med valget av lenestol. *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke snøring - men likte godt den nederste stolen du viser!

  Har ikke tenkt på ammestol til babyrommet jeg!
  Kanskje jeg burde gjøre det snart ;)

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei igjen!

  Joda, var greit på svangerskapskurs, men vet ikke om det var verdt å bruke 5 timer på. Det meste har vi vel lest og blitt fortalt fra før. Men men, greit å få med seg det som er! Blir vel ikke akkurat utlærte i faget :)

  Vi har ikke det samme kjøkkenet som dere (vi har Marbodal sitt) men benkeplaten i drivved har vi!
  Og jeg er superfornøyd med den!

  Må nok støtte din kjære når det gjelder gulvvalg. Vi har parkett på kjøkkengulvet (åpen stue-kjøkkenløsning) og parketten går urolig bra til benkeplaten.
  Vi har enstavs eikeparkett, hvitlasert, mattlakk. Den sitter som et skudd sammen med benkeplaten!

  Har et vennepar som også bygger, og de endret både benkeplate og gulv når de hadde sett vårt, for de syntes det passet så godt sammen. Men det er jo mye smak og behag ute og går her da...
  Kommer jo an på hva dere har i resten av huset også.
  Men jeg går god for denne løsningen :)
  Håper dere blir enige og finner ut av det!

  Ha en herlig fredag!

  Klem til deg

  SvarSlett
 10. Stolene ble prøvt. Jennylund synes jeg var finest å se på, men den vanlige ektorp var best å sitte i. I den kunne vi se for oss å sitte og amme i oss. Vi liksomammet babyene våre oppi den i går, hehe.

  SvarSlett
 11. Hei på deg!!
  Jeg har ikke prøvd å amme i Jennylund, men den vanlige Ektorpen er helt perfekt :) Armlenene er i fin høyde og med pall til å legge føttene på kan man godt bli sittende i timesvis :)
  Bare så synd jeg ikke har en selv, men min gode venninne som også er i mammaperm har heldigvis 2 stk!!
  Har du bestemt deg?

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 12. Hei :-)
  Har selv lidd valgets kval når det gjelder hvilken av de to stolene som skulle bli min.
  Etter å ha prøvesittet i begge stolene, i flere omganger vil jeg anbefale deg å kjøpe Eklund lenestol. Den er myk og god å synke ned i, mens Jennylund er litt hardere...

  Lykke til!

  Mvh
  Renee

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)