søndag 19. september 2010

sååå mange VALG!

Vi har brukt hele helgen på å gå fra butikk til butikk, se på nettet, i brosjyrer, snakke, vurdere, diskutere, fundere... Men vi er fremdeles ikke i mål med alt vi må til kjøkkenet!
Det er ca to uker til kjøkkenet kommer, og før det må vi ha tatt standpunkt i forhold til gulv, vegger og backsplash...


Mannen ville i utgangspunktet ha parkett på gulvet.. Men vi har ikke funnet en parkett i den rette fargen.. Vi skal ha hvitt kjøkken med "drivved"-benkeplate, og tenkte derfor et matchende eikegulv.. Men de vi finner er enten for hvite, for grå, for gule.. eller laminat! og det vil vi IKKE ha.. Det er det vi har på kjøkkenet i dag.. Så det ser faktisk ut til at vi lander på gulvbelegg... Jeg hadde aldri trodd at jeg frivillig ville ha det inn i mitt hus, men var jo flott jo! Tekstur og alt!

veggene sliter vi med å lande på noe i det hele tatt.. Vi har ganske lite vegg pga dør, innredning, skråtak osv, så vi må evt ha en tapet som passer PERFEKT.. Så vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for å male og ha fliser over vasken og bak kokeplaten/ventilatoren.. Men ikke er vi sikker på hvilken farge vi vil ha og ikke finner vi  fliser vi liker/som passer heller! Hjelpes.... Luksusproblem! men altså... Nå er vi muligens tilbake på tapet og glassplate...
Så det blir myyye tankevirksomhet fremover! Man vil jo gjerne det skal bli bra når man legger så mye penger i et rom som kjøkkenet..

4 kommentarer:

 1. Lykke til vidare! Dette er ALDRI enkelt, viss ein har forventingar til resultatet! :)

  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Hei Idun!

  Jeg sier ikke annet enn lykke til!! Dette går bra:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 3. Vi lurte lenge på gulvbelegg, det er kjempemange fine i salg, et belegg er ikke det det en gang var! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Parketten vår er av merket Parador. Enstavs hvit mattlakk. Har ikke noen kode/nummer på den for hånden, men kan prøve å finne om du er interessert.

  Den er jo ikke lik benkeplaten, men går veldig fint til den!
  Så jeg fortsetter å anbefale parkett jeg, men foreldrene mine la nettopp en type belegg på kjøkkenet sitt og det ble veldig fint. Mye finere enn jeg hadde forestilt meg.
  Ser veldig levende og ekte ut og de er godt fornøyde!

  Luksusproblem ja, det er det absolutt! Men det gjør det aldeles ikke noe enklere å ta beslutninger av den grunn :)

  Vet ikke hva vi skal gjøre selv vi på kjøkkenveggene (det lille som er), men tenker ikke på det før vi har bodd oss litt inn.

  Lykke lykke til!

  Klem

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)