mandag 20. september 2010

Søker illustrasjoner!

For ca 1 år siden var det flere bloggere som hadde fått sansen for en nettside som hver mnd utvidet sitt bibliotek med en eller flere illustrasjoner som man kunne laste ned gratis..

Det var mange fine, litt naive og barnslige tegninger der som egnet seg godt til barnerom.. Nå har jeg mistet linken, og husker IKKE hva den heter..! Noen som kan hjelpe...?


Edit: stooor takk til Anonym; det var Feed your soul jeg tenkte på! *takke-klem*

5 kommentarer:

 1. Hmmm... Nei, tror egentlig ikke jeg har vært borti den siden, dessverre.
  Her er det så hektisk at når jeg først får tid til å stikke innom deg så er det jammen kommet to innlegg!! Jeg er litt treg kanskje?? Eller er det blogge formen din som er på tur tilbake?? *Smiler lurt* Det er jammen mange ting som en må bli enige om, og det er mange ting som skal på plass på ett kjøkken. Vi brukte flere måneder før vi ble enige ;0) Men da var det jo kjøkken innredningen som sist ble kjøpt ;0) Så alt annet var på plass. Har du sett flisene vi har?? Jeg bare elsker dem!! Og vi har fått mye skryt fra andre. Vet at de er litt vanlige her i blogglandia, men ikke her jeg bor ;0) Lykke til med valgene!!!
  *STOR klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Heihei,
  Det var muligens denne? Her er det hvertfall mange fine illustrasjoner =)
  http://indiefixx.com/Feed_your_soul/downloads.html

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen.

  Jeg er ikke så veldig morgenfugl i grunn. Hun på to er bare veldig fleksibel på søvn og har et godt sovehjerte. Legger man ho litt sent så sover hun bare leeeeeenge neste dag. Helt utrolig i grunn. Tror mammaen og pappaen nyter det:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 4. Hei:)

  Her hos oss står det fint til.
  Heilt ok å begynne å jobbe igjen, men ville jo selvfølgelig vært hjemme med Noah litt lengre, men sånn er det bare. Har jo bare starta i 50% til å begynne med, så det er en myk start.
  Hvordan går det der? Med babymagen og slikt?

  Ha ein fin mandag
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Har nok ikke værtborti den siden, så kan ikke hjelpe deg desverre. Håper du finner ut av det.

  Tusen takk fo rkoselig hilsen du la igjen inne hos meg, ble glad for det! Artig at du også skal ha en liten baby, kjekt å følge med på ;)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)