fredag 4. desember 2009

Midt i all gleden...

... i går over vidunderet som i går kom i hus ble jeg også litt trist og tom inni meg.. For hva betyr vel egentlig alt dette materielle vi omgir oss med? Når en leser historiene til jenter som Regine Stokke blir en klar over hvor heldig en egentlig er!Kjære vakre søster


Etter 15 lange måneder i kamp mot kreften, har du nå endelig funnet fred. Det har nok vært de lengste og tøffeste månedene i ditt liv. Det har det også vært for oss rundt deg. Vi har hatt mange tunge stunder sammen i denne vanskelige tiden, men vi har også hatt mange fine.

Vi alle skjønte vel etterhvert at det begynte å gå mot slutten, og de siste dagene hadde du det ikke noe godt. De sterke smertene du hadde gjorde at du måtte ha mye smertestillende. Du var utmattet mesteparten av døgnet. 

Torsdag 3. desember 2009 klokken 14.02 sovnet vår kjære Regine stille inn i sin seng med både mamma, pappa, lillesøster og kattepus ved sin side.


(teksten over og bildet er hentet fra Regines blogg...)I går tok jeg meg tid til å tenne et lys spesielt for denne sterke og flotte jenta, og oppfordrer dere alle til å tenne et til i kveld sammen med meg. Gi dine kjære en ekstra klem og fortell dem at du er glad i dem. En dag er det plutselig for sent..

PS: det er også mulig å stemme på Regine til Årets Blogg 2009 - det har jeg gjort..

3 kommentarer:

 1. Hei! Eg såg dette i går. Har høyrt om henne, men aldri lest bloggen. Forstår at ho har gjort mykje flott for andre! Frykteleg trist at det skal kunne skje... I går hadde mi største søster hatt bursdag. Ho døydde 22.desember, og var akkurat fyllt 7 år. Dei to datoane er alltid spesielle for meg i desember, og har prega familien i jula. Så eg vart ekstra merksam på historia. Søstera mi hadde vore over femti år no, og eg opplevde henne aldri. Likevel er sorga der. Eg kan ikkje tenkje meg korleis det er å sjå ein som du er så glad i, visne vekk i så ung alder. Skal tenne lys i kveld eg også Idun.

  Klem E.

  SvarSlett
 2. Utrolig trist. Jeg tenner også lys i kveld. Ja vi må ta godt vare på alle dagene vi får og alle rundt oss. Klem

  SvarSlett
 3. Ja, dette er utrolig trist! Har fulgt bloggen hennes lenge, og forstått en stund at det har nærmet seg slutten ! Det er utrolig urettferdig og minner oss om å ta vare på øyeblikkene og livet - når man har det !

  Tenner ett lys jeg også!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)