torsdag 3. desember 2009

Plasseringsproblematikk...

På mandag var jeg på jobb, og på vei til å bli syk.. I 2-pausen gikk jeg en runde for å lufte hodet, og havnet som vanlig innom en av mine favorittbutikker på Vestnes; Sandra & Iris . De er fortrinnsvis en belysningsbutikk, men har også myye annet lekkert interiør! Fører mye Lisbeth Dahl, Lene Bjerre og den type ting, men også bl. a. Black Design.. Noe for enhver smak!

Ok.. Et lite sidespor der.. I alle fall; jeg oppdaget, og fallt pladask for, denne lysslyngen fra by Rydèns:Jeg synes den var knallkul og en kjempefin måte å vise frem venner og families søte små og deres julekreasjoner i denne søte juletid. (Jeg har pr i dag en stålvaier med små klyper som gjør noe av samme nytten, men denne lyser opp hvert enkelt kort! Ekstra bonus for stemning der altså... *hehe* )

Når jeg kom hjem mandag ble den liggende i esken, som ble liggende i posen.. Tirsdag ut på dagen fikk den komme ut å lufte seg litt da jeg prøvde å få innspill fra min kjære om hvor den burde henge.. Han synes ikke vi hadde bruk for den, og mitt argument om koselig stemning ble punktert med ett kjapt "koselig? Kjære, det er kalde LED-lys" Men for all del, jeg stod fritt til å henge de opp likevel. Men hvor? Jeg hadde jo ikke kommet noe lenger med HVOR SKAL DE HENGE?

Onsdag kom og gikk, og de ligger fremdeles på stuen... Jeg har 5m ledning frem til første klype, så har litt å gå på i forhold til stikkonktaker.. Så nå spør jeg deg; om du hadde en slik slynge, hvor ville DU hatt den? På kjøkkenet? I stuen? I gangen? Over TVen? Kom med forslag!

PS: Om du vil se flere juleprodukter fra svenske by Rydèns ligger julekatalogen her :)

2 kommentarer:

 1. Hmmm.... jeg ville ha hatt den i kjøkkenvinduet med stoffhjerter fra kid (eller hjemmelagde) i klypene. Eller hengende på veggen i stuen, med de samme hjertene på :0)
  Koselig også med hjemmelaget pynt fra poden :0) Tror nesten du bare må henge på det du liker i klypene og prøve-henge det rundt omkring, bruk tegnestifter så kan du gå litt unna og studere:0)
  Håper du koste deg med symaskinen din, og tryllet frem noe fint. *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Foran ett stort speil tror jeg hadde vært fint.. :)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)