tirsdag 22. september 2009

Adventskalender/julekalender..

Har lekt med tanken på å lage en kalender som er baare guttungen sin, men dette har til nå blitt med tanken.. I fjor delte vi på en sjarmerende sak fra Sia; to stoffmus som holder en snor mellom seg og på den snoren henger 24 kleklyper..

Var innom bloggen til Christine/Hvitstil.com i sted, og da fikk jeg ett lite puff bak, for skal det bli noe i år må jeg snart komme i gang..!

Jeg ser for meg å sy selv, en variant med lommer på.. Jeg tenker å kjøpe en liten gardinstang som den skal henge fra. Jeg vil blande forskjellige stoffer til lommene, men holde alt i en harmonisk tone, kanskje ett litt vintage preg på den . Jeg kommer nok til å gå for strie som hovedstoff, og bomullslommer.. 

MEN... Skal jeg lage en RØD kalender? Eller bør den være LILLA? Eller skal jeg holde den veldig nøytral i brune/beige toner?
Hjemme hos oss skal stuen, i år som i fjor,  pyntes i lilla/sølv fra ca 1.desember til ca. 22. desember. Da blir det erstattet med en dyp rød og gull.....  

Hva tror dere? Ikke helt bestemt meg her altså....

3 kommentarer:

 1. Om den skal være lilla må den i alle fall hete adventskalender og ikke julekalender! ;p
  Men jeg synes at rødt og grønt er mer passelig sammen med strie, det gir en koseligere julefølelse. Synes jeg da ;)

  SvarSlett
 2. Den raude var superfin! Syns du ska gå for den:)
  Håpar du har ein flott dag:)
  Klem Anne frå anneskaar.com!

  SvarSlett
 3. Morsomt - jeg har kjøpt nesten akkurat de samme røde stoffene på stoff og stil og surfer nå nettet for gode advenstkalenderideer. Blir rød strie bak på min og deretter lommer til hver enkelt dag.. Det jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre med tallene.. Hvordan kan man gjør det pent?

  Lykke til med kalenderen din uansett hvilken farge du endre opp med - flotte begge deler!

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)