tirsdag 8. september 2009

Nye sy-prosjekt :)


God morgen! 

Her kommer et lite bilderas av helgens sy-prosjekt, som jeg fullførte i går etter å ha fått kjøpt mer sytråd. Leke-teppet er likt på begge sider, bare motsatt av hverandre. Tanken var at hele innsiden skulle være lysegrønn, men jeg hadde tydeligvis feilberegnet når jeg kjøpte inn stoffet, for jeg hadde rikelig av det mønstrede stoffet, mens jeg ikke hadde nok av det lysegrønne. Eller, jeg har fremdeles mer, og kan nok sy mange flere firkantposer som de over, men stoffstykket var ikke stort nok til av jeg fikk nok "pizzaztykker" ut av det.
Bakdelen er at nå er ikke teppet like egnet til å leke med smålego på, da bitene vil forsvinne blant dyrene på stoffet, men de søte små er bare 4mnd og 17mnd, så smålego er opp og fram...

Posene måler ca 20x20 cm, og passer fint til slike småsaker som følger med barn, enten mor vil ha den til salver og såper på badet, eller til å samle CDer, smokker eller andre småleker på barnerommet.

Stoffet og maljene er kjøpt på Åhlèns, "tauet" har jeg flettet selv av stoffrestene. Dette er det tredje teppet jeg har laget (det første har jeg vist dere bilde av, nr. 2 gav jeg bort før jeg husket å ta bilde.....) Svigermor har også ytret ønske om et slikt, så syr vel ett til om ikke så lenge...

Dette settet er til mine kjekke tante-barn. Tror nok at de får det nå snart.. Det er aaaalt for lenge til jul,  og de har bursdag i mars og i mai.. Tar gjern i mot forslag på hva jeg kan sy av restene.. Kan alltids sy flere firkantposer om det er ønsket, men hva annet hadde passet inn i dette "settet"? Om jeg ikke finner på noe blir det sikkert en tosidig forkle-kjole, for det har jeg lyst å prøve å lage.
PS: Vannkoppene er avlyst for denne gang! Hva prikkene kom av, vites ikke.. Men gutten er frisk som en fisk og er i dag i bhg! (Jeg ser nå at jeg formulerte meg litt dårlig i går, men det var da sønnen min vi mistenkte at hadde fått vannkopper. Jeg var heldigvis ferdig med de i ung alder.)

3 kommentarer:

  1. Ej skulle til å foreslå at du kunne sy en forklekjole av restane! Synes det hørtes ut som en bra plan ;)

    SvarSlett
  2. Får se om det ikke blir forklekjole, men får utsette mønsterkjøping til neste lønn tror jeg.... hehe..

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)