tirsdag 1. september 2009

♥ Badekar ♥

The Water Monopoly har et badekar som jeg falt SKIKKELIG for... Jeg fant et bilde av det i nyeste BoNytt i dag og ble litt forelsket... Sett noe så fint??

Mon tro om noen har et slikt badekar i beige til meg?
Føler at det kunne blitt et litt morsomt innslag med de to koøyene i badekaret, men vil ikke ha et bad med hverken nautisk preg eller et kjempebarnslig uttrykk.. 

I utgangspunktet hadde jeg lysst på et hjørnekar med boble-dyser på vårt bad nr.2/gjestebad.. Men etter å ha tenkt litt på det tror jeg vi heller går for et kar ute.. For det kommer ikke til å bli brukt mye... Og med små barn blir man å tappe heeele dagen for et lite bad... Men badekar vil jeg ha.. Og det et fint et.. Og gjerne litt spesielt.. På nr.2 badet er jeg ute etter en behagelig stemning.. Kanskje litt SPA-inspirert? Der skal jeg kunne slappe av, og gjestene trives.. 
Alle bilder: The Water Monopoly

3 kommentarer:

 1. For noen fantastiske badekar! :)

  Ja, jeg har kjøpt den på Emmas Verden. Skal prøve å få tatt bilde av såpedispenseren i vasken litt senere så du får se. Veldig praktisk! :)

  SvarSlett
 2. Stilige badekar. Vi har utendørs boblebad, og det er veldig deilig - blir så varm i toppen, og da er det spesielt deilig å bade når det er litt kaldt ute. Anbefales.
  Ha en fin dag. :)

  SvarSlett
 3. Veldig flotte, jeg elsker løveføtter...men synes det i midten var pent også.
  Klem,M

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)