mandag 23. november 2009

De omtalte dørene:

Fikk litt morsomme tilbakemeldinger på min handlekraftige mann som dro på dør-shopping alene, og det er litt godt å høre at andre enn meg hadde blitt stressa.. *hehe* Men det viste seg at jeg heller ikke denne gang hadde grunn til hverken å tvile eller være bekymret!Det ble hvite dører med 1 speil, fra Montèr. Der ville de nemlig ha 1400,- for de to dørene vi skulle ha, mens på Byggern ville de ha 1700,- PR DØR..(!) uten karm..! Hørt sånt?

Bildet er tatt gjennom bakvinduet på bilen hans i dag tidlig før jeg dro på jobb. Hadde jeg åpnet døren hadde de nok kommet ut av bilen på egenhånd, og jeg tror de skal få ligge der de er til jeg kommer hjem og kan assistere mannen med å få de inn..

In Action-bilder blir vel fort en stund til, da vi ikke kommer til å sette de opp før vi har grunnet, tapetesert og malt veggene.. Og aller først skal flisene fuges (det tror jeg kanskje skjer i skrivende stund?) og på torsdag reiser min kjære i Nordsjøen en siste gang før jul... Så tviler kanskje på at vi kommer heeelt i land før den tid for å si det sånn..


Ellers så har vi hatt en rolig og fin helg sammen. Har fått gjort litt fornuftige ting som vasket gulv, bad og akvarium, og så har vi gjort koselige ting som vært på julemesse, hatt juleverksted og snikpyntet til advent. Har gitt meg selv lov i år til å ta den litt tidlig, både fordi vi skulle ha juleverksted, men også fordi vi ikke kommer hjem før langt ut på dagen på 1. søndag i advent, og det er så deilig med alt som er gjort! Eneste jeg mangler er stjernen og staken, men alt er lilla og skjønt!

Aller sist vil jeg komme med en liten hilsen til Julenissen, om han leser bloggen min... 
Jeg har vært snill pike i hele år og ønsker meg så innmari et nytt kamerahus! Linsen min er ok, men stakkars kameraet er helt utslitt og oppbrukt. Ikke vil det fokusere og ikke er vi enig i hva slags innstillinger jeg egentlig velger.. Og om du synes jeg har vært riktig snill, så hadde det ikke vært dumt med en mac heller.. dumme PCen går så tregt at ikke får jeg ordnet innlegg, og ikke får jeg lest, kommentert eller hilst tilbake til alle dyktige damene der ute i blogglandia... 


Bilder av mitt julemessekupp kommer så snart kamera og PC vil samarbeide med sin herskerinne... 1 kommentar:

  1. :) Er heilt sikker på at Julenissen er interiørbloggar... Så dette ordner seg! :) Eg ynskjer meg ny blitz og større linse til jul. Greit å vere så gira på fotografering, for då klarer min kjære å få med seg kva eg ynskjer meg. Han er litt meir lost når det gjeld duppedittane eg ynskjer meg til huset... Eg fekk mitt kamera i juni, og har tatt fleire tusen bilder allereie. Men ikkje lest bruksanvisninga enno... Typisk meg. Skulle vere så flink denne gongen... :) Pytt Sa-an Pål; bilda er OK, og eg har ikkje trott eller tid til å lese akkurat no! Har laga eit hønsenettinghjerte til grava til pappaen min i dag, og ein lerkekrans til å ha på utdøra. Rett effektiv! Så det var lurt å stå opp i gryotta å reise på fotosession! :)

    Dørene ser veldig fine ut. Det er forskrekkeleg dyrt med sånne ting; så prisen høyrdest no bra ut? Håper du får ei fin veke; vi bloggast!

    Stor klem frå Elin :)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)