mandag 16. november 2009

Smykkekaos: Løsningen?

Jeg har, som så mange andre, ett smykketre fra Lisbeth Dahl til å henge "juggelet" (som mannen kaller det) på. Men selv med treets 4 armer er det ikke alt som får plass. Noen er for lange..., og så er det øredobbene da... *sukk*Men er kanskje løsningen nå kommet? Det er flere, både i blogglandia og andre steder, som har sin egen vri og patent på problemet, men ikke alle har fått løsningen satt i produksjon! Kreativ mamma har nå gående en konkuranse der de har dette lekre produktet som premie:
«De aller fleste kvinner har vel opplevd at smykker til tider kan være vanskelig å holde orden på. To kreative og nytenkende kvinner gjorde dette til en spennende forretningside. Resultatet ble Onmii, et eget brett til å henge smykker på. Nå kan denne fantastiske oppfinnelsen bli din!


Historien startet en helt vanlig morgen da Gry Wigre rev seg i håret av frustrasjon over manglende evne til å sortere smykkene sine. Hun lagde da et brett av hønsenetting som hun hang smykkene på. Dette viste seg i tillegg å være ganske dekorativt. Ideen om et eget smykkebrett vokste frem. Sammen med Eva Aunemo startet de sin egen forretning. Kunstverket, som vi liker å kalle det, er designet av Johan Verde. Et Omnii består av et brett med orkideer (se denne informasjonsfilmen) Du henger smykket på de vakre orkideene. Gjett om det blir fint! »


Og det kan da ikke bli feil med orkideer vel?


1 kommentar:

  1. Heia Idun! Takk for koseleg kommentar på bloggen min! Hadde du det fint i helga? Gjekk bankkortet ditt varmt? ;) Utruleg fin dings du viser i dag! LEKKER! Og praktisk. Veslejenta her i huset heng sine smykker på ei oldergamal dør som er festa på romveggen hennar. Praktisk, og fint!

    Håper du får ei SUPER veke!

    Bloggklem frå Elin :)

    SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)