mandag 2. november 2009

Reisesyk? Jeg?

Jeg er faktisk ikke det.. Utrolig nok! Men nå sitter jeg altså her.. Skal jobbe overtid til 18.00 i dag, så har bare 1 arbeidsdag igjen før vi setter oss på flyet og stikker til ISLAND! 
Ikke har jeg pakket kofferten og ikke har jeg funnet frem kablene til eller ladet videokameraet, speilrefleksen eller den portable DVD-spilleren.. Og det burde jeg vel strang tatt ha gjort siden flyet går 07.00 onsdagsmorgen sier du? Ja det blir en hektisk kveld sier jeg... 

Dette er da grunnen til at det er litt stille fra min kant om dagen, men her kommer et "interiør"innlegg.. Kan late som i alle fall.. Det er da interiørrelatert?

Her er hytten vi skal bo i:
Om hytten: Hyttefelt 2. Størrelse pr hytte: 40m2, antall 7. Alle hyttene har 2 soverom med køye og dobbelseng under. De har sengeplass til 6 personer. Alle har veranda med egen badestamp. Disse hyttene har også tilgang til eget ”party” hus, som  ligger mellom hyttene. Her er det ideelt med felles frokost, middag og lignende hvis en gruppe leier flere hytter på feltet. Bra alternativ for mindre familier og vennepar!


Du kan tro jeg gleder meg! Det blir en hel uke med bare avslapping og nyting av livet. Du la merke til vår egen "heitur pottur" utenfor hytten ja? 

Så satser på at jeg kommer tilbake med fornyet styrke, livslyst, energi og skapertrang!
(og om det er litt bloggtørke hos meg om dagen, så hindrer ikke det meg i å ta meg daglige turer rundt om i blogglandia til dere andre og bli inspirerert... takk til dere alle!)
10 kommentarer:

 1. Heldiggris, Idun :-) Eg er sikker på du får det fantastisk. Og at du kjem heim med ny energi, klar for å ta fatt på mørke dagar:)

  Ønske deg ein god tur! Husk å ta bilder!

  SvarSlett
 2. GOD TUR! :)

  Klem frå Elin!

  SvarSlett
 3. Helt klart interiør:-)
  God tur!!

  SvarSlett
 4. Lucky you som skal til Island! Kos deg masse masse!

  Det ble ikke noe særlig Halloweenstemning hos oss i år. Vi hadde forberedt Ida på at det kanskje kom til å ringe noen på døra som hadde kledd seg ut. Godteskåla var klar og alt, men ingen ringte på hos oss i år. Like greit syns jeg, men Ida var litt skuffet. :)

  Ha en god tur! Klem.

  SvarSlett
 5. Kos dykk masse! Det blir nok ein heilt fantastisk tur:D
  Stor klem frå anneskaar.com:)

  SvarSlett
 6. Hei Tingeling!
  Så deilig, kose deg masse masse!!!
  "Heitur pottir" hihih!
  Klem,M

  SvarSlett
 7. Å så heldig du er! :)

  God tur og kos deg masse!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 8. Så koselig at du la deg til som følger hos meg, slikt gjør meg glad! :0)
  Island, ja det kunne jeg tenkt meg! Har hatt lyst i mange år, men ikke blitt noe av.
  God tur og kos deg masse!!!

  SvarSlett
 9. Der har jeg vært..og Reykjavik er en utrolig moderne by, "laaangt utenfor allfarvei" med masse små og eksklusive butikker!Dyrt når jeg var der for 4 år siden, men mye er vel forandret der "oppe" nå(?)
  Gled deg..men det gjør du jo allerede;)
  God tur og kos deg masse!
  Hilsen ei som gjerne ville dratt igjen;)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)