tirsdag 20. oktober 2009

Oh glede!

Om bare 14 korte, små dager pakker jeg kofferten og stikker! Eller, bør strengt tatt ha pakket den klar innen den tid.. Turen går til Island, hvor jeg skal tilbringe en etterlengtet ferieuke sammen med mannen og sønnen min. Vi har leid hytte og leiebil sammen med min far, og alle 4 gleder seg til en uke med avslapping og opplevelser!Føles helt absurd å skulle pakke bikini samtidig som man sjekker at boblebuksen man kjøpte på salg i sommer fremdeles passer, og vurderer om man burde gå til innkjøp av en tykkere jakke.... Noen som vet om man kan bade i bikini i den blå lagune, eller om jeg må ha badedrakt? Det må jeg huske å sjekke..Noen av dere vakre damer i blogglandia som har vært på Island og har gode tips og råd? Har notert meg et "Flea Market" som er åpent hver lørdag og søndag i Reykjavik... Hehe.. Så var det å få overtalt resten av (det mannlige) reisefølget... Er det noen interiørbutikker (eller andre ting) som er et must å få med seg? Jeg prøver å forberede meg så godt som mulig før jeg drar på tur, men nå er det ikke lenge igjen!


10 kommentarer:

 1. Ta med bikini til den blå lagunen, det hadde jeg! Deilig!

  Ellers så kan du ikke akkurat gå deg vill i handlegatene i Reykjarvik, og du kan reise til Kringla - kjøpesenter. Der var det også mye fint, også interiør. Regner med at dersom du har bil så kan du oppsøke flere butikker utenfor.

  Ha en fin tur!

  SvarSlett
 2. Åååå så heldig du er.. nå ble jeg misunnelig altså! :) God tur da i hvertfall.. hehe..

  SvarSlett
 3. Å, så koseleg! Det blir nok fantastisk:)
  Eg har alltid hatt lyst til å reise dit!
  Klem anneskaar.com:)

  SvarSlett
 4. Vi var der for noen år siden, og da hadde jeg på bikini i den blå lagune. Vi var også på hvalsafari. Så mange lundefugler og også 1 hval. Ble helt fasinert av den dårlige ånden til vågehvalen. Den stinket så mye at alle i båten snudde seg samtidig i avsky selv på 100 meters avstand. Det var artig. Ved siden av turistinformasjonen lå det en flott restaurant hvor vi spiste lundefugl, og det var jo ganske eksotisk. Geysir, gullfoss og Tingvellir er også verdt å få med seg. Vi var på et stort kjøpesenter i Reykjavik som jeg ikke husker hva heter (turistinfoen vet :-)), og de hadde ALT. Nå etter finanskrisen er det sikkert rimeligere der, men da vi var der syntes jeg Japan og Sveits fremsto som lavkostnadsland i forhold. Tji hi. God tur.

  SvarSlett
 5. Du er heldig som skal til Island. Har ønsket det i årevis. Det blir vel. ;D
  Gleder meg til å se flotte bilder derifra.
  Ha en riktig god og velfortjent tur. :D

  SvarSlett
 6. Hei! Island skal vere fantastisk! Sikkert spesielt denne tida på året? Håper de får ein flott tur!

  Klem Elin.

  SvarSlett
 7. Du er virkelig HELDIG!!

  Ønske deg ei god tur! Ta mange bilder som du kan vise oss:)

  God natt!

  Klem Therese Dorthea

  SvarSlett
 8. Veldig lyst til å dra dit,kos dere masse!! Blir sikkert et herlig julekortmotiv:-)
  klem

  SvarSlett
 9. Åååå, heldige, heldige du! Island virker så eksotisk. Dit har jeg også lyst til å reise.

  Så utrolig komisk at svigerinna di har vært hos meg! Jeg ble kjempenysgjerrig på hvem det er! For et morsomt sammentreff. Haha! At det går an. Jeg måtte bare smile når jeg leste det. :) Kan du avsløre navnet eller? Veldig nysgjerrig!

  SvarSlett
 10. Vil du reise til Island? Vi har billige reiser til Island, også for de som bare vil mellomlande på vei til USA. Hesteturer, nordlys eller en tur i den blå lagunen? Gullfoss og Geysir er også et veldig populært reisemål på Island. Gå på Icelandair.no for å se de siste tilbudene!
  http://icelandair.no

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)