fredag 9. oktober 2009

Synet som møtte meg når jeg kom hjem..:Gubben har kastet seg rundt og revet tapet, lister og skapdører og er nå godt i gang med oppussing av kjellergangen vår! *hurra!*
Men det samme skjedde nå som med gangen oppe, trappen og kjellerstua: prosjektet var planlagt en stund men mens jeg har vært på jobb var det plutselig satt i gang! Uten å ta bilder først! Dette er et syndrom som for meg også var en pre-blogg 'lidelse'.. Så situasjonen i går forløp seg slik: Jeg: 'har du tatt bilder?' Han: 'før jeg satte i gang?' med en mine som så hva i all verden skal vi med det, etterfulgt av 'spring opp og hent kameraet du da, jeg venter. Eller skal jeg henge noe opp igjen først?' morroklumpen..

Jeg fikk tatt en del bilder fra forskjellige vinkler som jeg skal få vist dere i løpet av helgen, men slik såg det altså ut da jeg dro på jobb i morges.. Spent på hva som møter meg der i kveld..! Og ja, det er både rosa og lilla tapet du skimter der..  

2 kommentarer:

 1. Jeg er akkurat som mannen din, husker det ikke før etterpå at tja, det hadde kanskje vært litt morro med et før-bilde *lol* Det blir spennende å se prosjektet ferdig :)

  Håper du får en fin fredag og helg med dine.

  SvarSlett
 2. Å så spennende! Blir sikkert kjempefint til slutt :) Gleder meg til å se
  Ønsker deg en fin fredag!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)