søndag 18. oktober 2009

Søndag er en god dag..

Har hatt besøk av min svigerinne og min nevø fra i går til i dag, kjempekoselig! Men litt trøtt i dag tidlig da de søte små ville ha morgen før kl. 06.00... *gjesp*
Så etter de dro hjem hadde jeg 2 valg... Enten sette meg ned i en stol og bli grepet av en komatøs tilstand, eller holde meg i aktivitet. Fornuftig nok holdt jeg meg i aktivitet, for jeg har alltids nok å gjøre....  Innimellom middagslaging, rydding, vasking av klær og skuring av innsiden av kjøleskapet begynte jeg også på et prosjekt som (forhåpentligvis) er ferdig om et par dager...Noen som kjenner denne planten? Hva slags busk er det? Har hagen FULL av vekster jeg ikke aner hva er.. Men denne spiller da en rolle i mitt lille prosjekt.. *hihi*Slenger også ved før og etter bilder fra ett annet prosjekt som jeg ble ferdig med for ikke så lenge siden. Beklager dårlig FØR bilde, skulle tatt ett da det hang på veggen. Denne hyllen hadde hun vi kjøpte av, opp ned, på veggen i trappen ned til kjelleren. Jeg tok den ned og malte den hvit. Den skal henge der som den henger nå, men resten av det rommet skal pusses opp når vi skal ha neste barn. Men i første omgang skal guttungen bo der mens vi pusser opp hans rom.

Men nå er det ganske snart natta for mitt vedkommende, skal opp kl 0600 i morgen også så... Nyt resten av søndagen, sov godt og ha en flott uke!

PS: takk for respons på kjøkkeninnlegget! Suger til meg alle tips!


4 kommentarer:

 1. Så koselig med besøk!:)

  hm, anar ikkje kva plante/busk-ting det er. Men blir spennande å sjå kva det litle prosjektet ditt er!! hehe.

  Fortsatt god mandag!

  Klem Therese Dorthea

  SvarSlett
 2. Så flink du er! Flott hylle:)
  Veit ikkje kva for ei plante det er...
  Ha ein flott mandag!
  Klem Anne (anneskaar.com veit du):)

  SvarSlett
 3. Kjempefin hylle etter litt hvitmaling! Spennende med ditt neste prosjekt :) Aner ikke hva det er for plante.

  Jo, du har rett i at man kan gjøre lurt i å være forsiktig med turkis. Kan bli litt "harry" og glorete :) Håper å klare å finne den rette balansen.

  Lykke til med prosjekt! Klem

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Kl 6!!! Uff det var tidlig... Hos meg er vi sjeldent oppe før mellom 12 og 14.
  Eller dvs, jeg er oppe ca i 10-tida å lufter hunden, men resten av familien stikker nesa innom kjøkkenet sånn utpå ettermiddagen. Det er deilig!

  Lekkert kjøkken du planlegger!
  jeg planlegger kjøkken hele tiden, med uvisshet om når det skal komme. Kansje til neste år, eller kansje året etter... selv om jeg vil ha det nu altså.

  Finfin ny dag til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)