tirsdag 27. oktober 2009

Å skyve - eller ikke skyve..

... det er spørsmålet..

Har kikket litt rundt etter skyvedører.. Tenkte å se litt an hva som finnes og evt pris før jeg tar et standpunkt.. Men jeg lurer rett og slett på om det hadde vært en idè å få satt inn en skyvedør på kjøkkenet når vi først skal gå løs å rive vegger og så videre..

Ser for meg at det vil være litt deilig å ha muligheten for å stenge lyden av oppvaskmaskin inne.. Eller lyden av kaffekvern/håndsmikser når en har besøk på stua..

Ble ikke så mye klokere på hva det vil koste.. Men punkt 1 blir nok å måle veggen og se om jeg har plass til en skyvedør inni der, for det er jo ganske så vesentlig...

Om det er mulig å få til, både økonomisk og med tanke på plass, må jeg gjøre meg opp en mening om hva slags dør jeg vil ha. Ser for meg en med glass i i alle fall... Men ikke sikker på om jeg vil ha en hvit eller en i eik.. Spisestuen ligger ved kjøkkenet eg den + vitrine skap og kommode er i eik...
Og skal en ha klart glass? Sotet? Matt/frostet glass? Valgene er mange...

Alle modellene under kan leveres som skyvedør, så se bort fra håndtakene..


Foto: byggmakker.no


Foto: swedoor
Som dere ser så tenker jeg interiør selv om innleggene kommer litt i rykk og napp. Det har vært en super, men hektisk, helg med scrappetreff og familiebesøk. Nå venter rydding av hus til mannen kommer hjem. Og i dag skal jeg få lov til noe som er et av de mange privelegiene en har som huseier; grave frem septikktanken! *juble* Mannen var redd jeg skulle tre spaden rett igjennom lokket mens jeg holdt på... Og det var pappaen min også, så snille han kommer og hjelper meg! Som takk skal jeg lage noe snadder til middag tenker jeg...

Vi blogges damer!9 kommentarer:

 1. Ja det er mange valg en må ta når man skal pusse opp. Også så masse dører og velge mellom.
  Jeg personlig hadde nok valgt hvit dør, og det er jo litt tøft med frostet glass? Hehe Vanskelige valg, men jeg tenker nok at det blir fint til slutt uansett!

  Ønsker deg en fin dag.
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg, som alltid!

  Her var det mye nytt og fint å se på. Spennende at dere skal pusse opp kjøkkenet. Jeg er helt enig med deg i å velge en dør dersom dere har muligheten til det.

  Når reiser du på ferie? :)

  Jeg har mitt svare strev med å administrere alle finn annonsene, telefoner, sms og mailer. Har hatt litt intersse på flere av tingene. Men det har kun vært interesse på de "styggeste" tingene. Merkelig..

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 3. Dei he pina mej lita trua på dej dissa to perane...! :p

  Oss he jo fleire skyvedøre, den til vaskerommet e heilt lik dei andre dørene i huset bortsett fra håndtaket, mens skyvedørene til kjøkkenet og til finstua e i samme stil berre med vindu i. Trur ikkje ej ville ha valgt dør ut i fra møblane, heller ut i fra stilen på dei andre dørene. Frosta vindu kan sikkert bli fint med tanke på lyset og sånnt :)

  SvarSlett
 4. Hei søte du:)
  De englevingene har jeg kjøpt på kremmerhuset. Der har de englevinger i litt forskjellige str. De er bare supe4rskjønne!
  Håper du får en fin dag!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 5. Å, så kjekt å kunne pusse opp og velge kva løysingar som kan fungere! Gler meg til det blir min tur ein dag:)
  Ha ein herleg kveld, skjønne.
  Klem Anneskaar.com:)

  SvarSlett
 6. Spennade med oppsussing. Eg ville heilt klart gått for klart glass. Allerhelst kvit dør og, men det spørs jo kva som passar best inn hos deg :)

  Lykke til uansett :)

  God natt!

  SvarSlett
 7. Høres lurt ut med skyvedører på kjøkkenet! Jeg synes nok også klart glass i hvite dører virker finest :) Spennende å se hva du kommer frem til!

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 8. Skyvedør er både praktisk og fint:o) Den vi har på kjøkkenet, er som oftest åpen, men vi satte inn en gammel for å dele av to rom på hytta, og den er som et lite smykke der den står med glassvindu og det hele:o)
  Lykke til med bestemmelsen:o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 9. Ja, det var det med valgmuligheter... Ikke letteste sort;)
  Jeg tror nok du finner noe som vil passe perfet!

  Finfin kveld til deg!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett

Om du vil legge igjen ett ord, eller to, så blir jeg veldig glad :)